Pastís de carn

Estás en: Inicio | Pastís de carn

Ingredients:

  • 8 bases de pasta fullada
  • 2 cuixes i contra cuixes de pollastre
  • 1 ou dur
  • 1 tros de xoriço
  • 1 trosset de blanc
  • 1 fulla d'api
Beixamel:
  • 1 cullerada de llard
  • 2 cullerades de maicena
  • 1/4 de llet
  • Espècies (sal i nou moscada)

pastel de carne

Preparació:

  1. Bullim la carn amb sal i la fulla d'api, esmicolant-la posteriorment.
  2. Una vegada picada la carn, fem una beixamel i ho mesclem tot.
  3. Tallem la base de pasta fullada pel centre i cobrim el fons amb una cullerada de la mescla anterior.
  4. Posem damunt una rodanxa d'ou dur, xoriço i blanc alternativament. Tapem la base, posant-la en una safata de forn.
  5. Quan estiguen tots preparats, els introduïm en el forn uns 10 minuts aproximadament.

Et pot interessar