Pastís de ametla

Estás en: Inicio | Pastís de ametla

Ingredients:

  • 1/2 quilo de ametla
  • 2 ous
  • 1/2 quilo de sucre
  • 250 gr. de dolç sec
  • 1 pot de cabell d'àngel
  • 250 grams de cansalada sense magra
  • Canyella en pols
  • Sucre glacé per a adornar
  • llard per a untar el recipient

Pastel de almendras

Preparació:

  1. Es baten els ous, es tira el sucre i les #ametla. Es tira al recipient la meitat d'aquesta massa on també s'inclou la cansalada. S'estén pel recipient i després es posa el cabell d'àngel i el dolç sec tallat en trossets; i amb l'altra meitat de la massa es cobreix el pastís i s'empolvora amb canyella.
  2. Després s'emporta al forn i quan aquest llest s'empolvora amb sucre glasé.
Nota:
  1. Utilitzar paper de mona

Et pot interessar