Llentilles

Estás en: Inicio | Llentilles

Ingredients:

  • (Per a 4 persones)
  • 400gr de llentilles
  • 2-3 creïlles
  • 2 carlotes
  • 1 tomaca
  • 1 ceba
  • 50gr de xoriço
  • 50 gr de pernil
  • 2 ous durs
  • llorer
  • pebre roig
  • farina
  • 1 got de vi blanc

lentejas

Preparació:

  1. Les llentilles les hem de posar en aigua la nit anterior.
  2. Posem a bullir les llentilles i una vegada bullides afegim totes les verdures, excepte la tomaca i la ceba.
  3. Sofregim la tomaca i la ceba afegint el pebre roig i una cucharadita de farina perquè espessisca el caldo.
  4. Aquest sofregit l'afegim a l'olla.
  5. Tallem els ous durs i els posem juntament amb la resta d'ingredients.
  6. Finalment afegim el llorer i un gotet de vi blanc.
  7. Perquè les llentilles no es peguen és recomanable moure-les constantment.

Et pot interessar