Cucorrones

Estás en: Inicio | Cucorrones

Ingredients:

  • (per a 4 persones)
  • 1/4 carxofes
  • 1/4 de bajocas
  • 1 nap
  • 1 tomaca
  • 2 creïlles
  • 1 fulla de bleas
  • 1 bossa de cucorrones
  • 1 pot xicotet de cigrons
  • Safrà
  • Herba-sana
  • Una mica de farina

cucorrones

Preparació:

  1. En una olla calfem una mica d'oli i fregim una tomaca, una mica de pimentó molt i una cullerada xicoteta de farina, afegim aigua a l'olla i deixem bullir.
  2. Posteriorment posem la verdura llavada i trossejada, tapem l'olla i deixem bullir mitja hora aproximadament (olla prompte).
  3. Obrim l'olla i se li afig les espècies (safrà,sal i herba-sana)
  4. Deixem bullir una mica i afegim els cucorrones perquè es coguen durant 2 minuts.

Et pot interessar