Arròs de marisc

Estás en: Inicio | Arròs de marisc

Ingredients:

  • (per a 6 persones)
  • 300 gr d'arròs
  • un filet de tonyina
  • una sépia
  • 12 clòtxines
  • 6 galeres
  • 200 gr de cloïsses
  • 150 gr de gambes
  • 1 nyora seca
  • 3-4 grans d'all

arroz de marisco

Preparació:

  1. Netegem tot el peix, trossegem la sépia i la tonyina
  2. En una paella amb una mica d'oli fregim la nyora, l'apartem deixant-la en el morter juntament amb els alls prèviament rostits. En aqueix mateix oli fregim la tonyina i posteriorment la sépia.
  3. Agregant aigua a la paella, afegim tot el peix juntament amb la picada, deixant-lo bullir durant uns 30 minuts aproximadament.
  4. Tirem dos grapats d'arròs per persona, deixant-ho coure durant 20 minutos aproximadament.

Et pot interessar