Arròs amb crosta

Estás en: Inicio | Arròs amb crosta

Ingredients:

  • 1 conill
  • 8 ous
  • 2 boletes de blanc
  • 125 grams de llonganissa
  • 250 grams d'arròs
  • 1-2 tomaques madures
  • 100 grams de cigrons
  • safrà

arroz con costra

Preparació:

  1. En una paella fregim el conill prèviament trossejat.
  2. Una mica abans d'apartar-ho, afegim la llonganissa i el blanc partit en trossets. Posteriorment tirem la tomaca ratllada a la paella donant-li unes voltes.
  3. Agreguem aigua fins a cobrir tots els ingredients, deixant-ho bullir fins que s'ablanisca el conill, assaonant-lo després i posant-li un pode de safrà, tirem l'arròs a la paella (un grapat per persona) juntament amb els cigrons.
  4. Quan a l'arròs li falten 7-8 minuts per a apartar-lo, afegim els ous ben batuts, ficant-ho al forn per a gratinar fins que es quallen els ous i quede com doradito.

Et pot interessar