olla vídua

Estás en: Inicio | olla vídua

Ingredients:

  • (Per a 4 persones)
  • 200 gr de cigrons
  • 250 gr de creïlles
  • 100gr de mongetes verdes
  • 1 ceba
  • 1 chirivía
  • Api
  • 8 botifarres de ceba
  • cansalada
  • pebre roig dolç

olla viuda

Preparació:

  • Posem en una olla un litre d'aigua amb una mica d'oli i sal afegim els cigrons (que hauran estat en aigua des de la nit anterior) les creïlles, l'api i els fesols.
  • La chirivía la sofregim a part, quan aquest doradita la traiem del foc i afegim el pebre roig dolç (és important fer-lo fora del foc, perquè el pebre roig es crema) afegim ara la chirivía a l'olla juntament amb la resta d'ingredients.
  • Quan bullen les verdures afegim les botifarres (prèviament les punxem amb una forqueta) i la cansalada.
  • Tanquem l'olla i deixem coure a foc lent

Et pot interessar